“Οι ληστές με τα κόκκινα” και συνέλευση για την νεοφεουδαρχική πολιτική του δήμου

Στις 6/12 οι νεοφεουδάρχες της δημοτικής αρχής Κατωπόδη αποφασίζουν να δεσμεύσουν χρηματικά ποσά από 3.800 ανθρώπους της γειτονιάς του Βύρωνα, με πρόσχημα τα χρέη προς το δήμο. Για αυτή την απροειδοποίητη φοροεπιδρομή δεκάδες άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν ατομικά στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες, με τις φωνές τους να βρίσκουν κλειστά αυτιά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιευθεί από τους 3.800 κατοίκους οι 2.500 οφείλουν από 50 έως 200 €, και αφορούν χαράτσια σχετικά με άρθρα παραβίασης του K.O.K., δημοτικά τέλη από απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ποσά προς το νεκροταφείο κλπ κλπ, τα οποία οι νεοφεουδάρχες τα ζητάνε μάλιστα και σε πολλαπλάσια τιμή λόγω των τοκογλυφικών πολιτικών των κρατικών φορέων.

Μιλάμε δηλαδή, στην πλειονότητά τους για “χρέη” της φτωχολογιάς τα οποία υφίστανται εξαιτίας της ολοένα και μεγαλύτερης υποτίμησής μας.

Και εδώ τονίζουμε ότι για το τι είναι χρέος, και το ποιο είναι το ύψος του, το ορίζουν κάθε φορά οι πολιτικές της κερδοφορίας του κεφαλαίου, οι τράπεζες, οι φορομπηχτικοί μηχανισμοί του κράτους και γενικά οι κυρίαρχοι των ζωών μας.

Σημειώνουμε ακόμα ότι η φοροεπιδρομή αυτή εκτός των άλλων έγινε σε πλήρη συμφωνία με τα τραπεζικά καταστήματα, τα οποία δέχτηκαν σε μια νύχτα την εφαρμογή της. Αυτό για να μην προλάβει ο κόσμος να κάνει την αίτηση για το ακατάσχετο του λογαριασμού του πριν δεσμευτούν τα χρήματά του.

Η μεγαλύτερη αλητεία της δημοτικής αρχής είναι ότι μετά από αυτήν την ενέργεια κόβει κορδέλες και διαφημίζει το κοινωνικό της έργο, φανερώνοντάς μας έτσι το μέλλον που οραματίζονται οι Συριζαίοι διαχειριστές του κράτους . Έναν κόσμο φτωχών και εξαθλιωμένων που από τη μία θα του τα παίρνουν και από την άλλη θα τον κάνουν να εξαρτάται από τα δίκτυα φιλανθρωπίας του Σύριζα. Αλλά μαζί με το τυρί βλέπουμε και την φάκα.

Και δεν θα φάμε το δόλωμα

Ανοικτή Συνέλευση την Τρίτη 19/12 στις 19.30 στην Κατάληψη της Ανάληψης, (πάρκο Ανάληψης Βύρωνας) για να συζητήσουμε το πως θα σταματήσουμε μαζικά στην πράξη την κατάσχεση των λογαριασμών

Κατάληψη Ανάληψης

About Κατάληψη Ανάληψης 288 Articles
κατάληψη ανάληψης

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*